Casa moderna mobilata utilata si curte individuala in Sura Mare
# 42967 • Vizualizări: 422 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:34, 13.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 294.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 247
  • An construcție 2014
Descriere imobil
Se ofera spre vanzare casa moderna, constructie noua, demisol, parter si etaj, mobilata si utilata modern, situata la iesirea spre localitatea Sura Mare judetul Sibiu, zona beneficiind de supermarketuri, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, farmacii, restaurante, cu acces simplu si rapid catre orice directie, inclusiv drumuri nationale si autostrazi.
Imobilul a fost finalizat in anul 2020, este de tip duplex, avand curtea individuala, iar demisolul inalt, parterul si etajul sunt decomandate avand un confort sporit ce determina o destinatie fie locuinta familiala, fie locuinta de vacanta sau chiar spatiu de business.
La demisol se afla un living open space cu bucataria, camera tehnica si debaraua ( pivnita ), finisate complet si bucatarie partial mobilata. Parterul este format dintr-un living open space imens cu un design deosebit, o toaleta de serviciu, doua dormitoare mari si luminoase, o baie mare cu geam de aerisire, cada si dus, dispune de un dressing si doua holuri.
Accesul la etaj se face pe o scara din lemn masiv unde se afla un dormitor cu dressing sau spatiu depozitare si un spatiu open space de birou.
Curtea ramasa libera este de 160 mp amenajata cu flori, brazi si pavaj, permite parcare a doua autoturisme, insa casa mai are si un garaj cu usa cu telecomanda.
Este mobilata si utilata, are toate utilitatile, iar materialele folosite sunt de calitate optima, inclusiv termopane Rehau-profil cu trei camere, incalzire in pardoseala la living si baia mare a parterului si chiar panouri solare pentru apa calda.

Pentru detalii contactati-ma.
Cod oferta / id: P11874

Toate anunturile actualizate zilnic din Sura Mare sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu