Casa moderna mobilata si utilata in curte individuala din Sura Mare
# 42967 • Vizualizări: 718 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:34, 23.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 292.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 247
  • An construcție 2014
Descriere imobil
De vanzare casa moderna, constructie noua, formata din demisol, parter si etaj, mobilata si utilata modern, situata la iesirea spre localitatea Sura Mare judetul Sibiu. Zona beneficiaza de supermarketuri, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, farmacii, restaurante, cu acces simplu si rapid catre orice directie, inclusiv drumuri nationale si autostrazi.
Imobilul a fost finalizat in anul 2020, este de tip duplex, avand curtea individuala, iar demisolul inalt, parterul si etajul sunt decomandate avand un confort sporit ce determina o destinatie fie locuinta familiala, fie locuinta de vacanta sau chiar spatiu de business.
La demisol se afla un living open space impreuna cu bucatarie partial mobilata, camera tehnica si debara ( pivnita ), finisate complet. Parterul este format dintr-un living open space imens cu un design deosebit, o toaleta de servici, doua dormitoare mari si luminoase, o baie mare cu geam de aerisire, cada si dus, un dressing si doua holuri.
Accesul la etaj se face pe o scara din lemn masiv unde se afla un dormitor cu dressing sau spatiu depozitare si un spatiu deschis pentru birou.
Curtea ramasa libera este de 160 mp amenajata cu flori, brazi si pavaj, permite parcare a doua autoturisme, insa casa mai are si un garaj cu usa cu telecomanda. Casa este mobilata si utilata, iar materialele folosite sunt de calitate optima, inclusiv termopane Rehau-profil cu trei camere, incalzire in pardoseala in living si baia mare a parterului si detine panouri solare pentru apa calda.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P11874

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sura Mare.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu