Casa moderna cu 5 camere 3 bai 2 terase de vanzare Viile Sibiului
# 80618 • Vizualizări: 172 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:00, 10.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 276.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 155
  • An construcție 2021
Descriere imobil
Casa individuala la stadiul de cheie de vanzare cu 5 camere, 3 bai si terasa de 151 mp in zona Viile Sibiului din Sibiu. Suprafata terenului este de 354 mp cu o deschidere de 19 ml, iar regimul de inaltime este P+E+Terasa si o suprafata utila de 155mp desfasurata astfel:
Parter: 79.9 mp cu incalzire in pardoseala, living generos si luminos, dining cu vedere superba spre orasul Sibiu si Muntii Fagaras, bucatarie open space, hol de acces, WC de seviciu, birou si o terasa insorita orientata spre SW.
Etajul 1 are 75 mp utili si este format din: trei dormitoare, doua bai, doua dressinguri si doua balcoane. Dormitorul matrimonial dispune de dressing, baie proprie cu geam de aerisire, cada si lavoar pentru doua persoane, cabina de dus si balcon de 17 mp.
Peste toata suprafata casei este amenajata o terasa cu suprafata de 151 mp si un spatiu pentru depozitare.
Locuinta dispune de urmatoarele imbunatatiri si finisaje: Tamplarie PVC REHAU cu 7 camere ( gri antracit la exterior si alb la interior ) si geam tripan ( 3 foi de sticla ), usi interioare celulare albe, parchet laminat in dormitoare, dressing-uri, living, dining si gresie stil marmura cu dimeniuni 120*60 in doua bai si bucatarie. Baia matrimoniala este placata cu marmura BOTTICINO si bucati de piatra naturala neagra nefinisata. In hol si bai au fost montate candelabre, restul corpurilor de iluminat sunt actionate din telecomanda ( atat intensitatea luminii cat si actionarea on/off ), iluminat exterior.
Hidroizolatia casei pe terasa si balcoane este facuta in felul urmator: strat de bitum ca sa acopere toti porii din beton, doua straturi de hidroizolatie, strat de polistiren de 10 cm eps 80, sapa de 10 - 12 cm, 3 straturi de hidroizolatie si gresie.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14733

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu