Casa moderna cu 155 mpu de inchiriat in Sibiu zona Calea Dumbravii
# 77880 • Vizualizări: 61 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:18, 17.05.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.440 €
  • Camere 3 camere
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Va oferim spre inchiriere casa individuala moderna cu 3 camere decomandate si o suprafata construita de 192 mp, curte libera de 500 mp, situata intr-o zona foarte linistita pe una dintre strazile cu acces la Calea Dumbravii din Sibiu. Cu o suprafata utila de 155 mp, are un regim de inaltime P+1 si este compartimentata astfel: la parter un living generos mobilat modern bucatarie inchisa mobilata si utilata si o camara, baia de serviciu si camera tehnica.
Accesul catre etajul casei se face pe o scara din lemn masiv iar aici sunt 2 dormitoare un dressing si baia principala cu aerisire naturala si balcon de 6 mp. In plus in curtea casei se afla un salon rustic dotat cu loc de gratar si masa cu scaune de 14 persoane unde se pot organiza evenimente cu prietenii pentru petrecerea timpului liber.
Locuinta detine numeroase imbunatatiri cum ar fi: centrala termica cu calorifere de otel, usi de lemn la interior, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, scara interioara din lemn masiv, frigider, aragaz, 3 televizoare, masina de spalat vase, masina de spala rufe, hota, izolatie termica si fonica la exterior, curtea este pavata iar partea de gradina este cu gazon.
Zona in care se afla casa este o zona foarte buna fiind la 3 minute de mers pe jos fata de Parcul Sub Arini avand in apropiere numeroase puncte de interes public. La semnarea contractului se va plati o luna in avans + o luna garantie.

Telefon: 0785.822.822 Cod oferta / id: P14481

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu