Casa moderna 193 mp cu 2 apartamente de vanzare in Orasul de Jos
# 29785 • Vizualizări: 157 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:58, 07.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 200.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 200
  • An construcție 2017
Descriere imobil
Casa formata din 2 apartamente moderne in suprafata utila de 193 mp, intrari si contorizari individuale, pretabile regim hotelier, de vanzare in Orasul de Jos la doar 5 minute de Piata Mare din Sibiu.
Primul apartament a fost complet renovat avand structura noua de caramida,instalatie electrica schimbata.Imobilul se afla la parter, are o suprafata utila de 83 mp si este compartimentat astfel:
-dormitor matrimonial foarte generos
-dormitor
-living cu bucatarie open-space
-baie generoasa.

Al doilea apartament este construit in anul 2017, dispune de cele mai bune materiale de constructie si are o suprafata utila de 110 mp compartimentat astfel:
-living generos si luminos, modern amenajat cu bucatarie tip bar
-dormitor matrimonial
-dormitorul pentru copii
-baie generoasa.
Beneficiaza de numeroase imbunatatiri, ca de exemplu: decoratiuni interioare, centrale cu calorifere din otel, ferestre din tamplarie pvc, gresie, faianta, pivnita.

Este situat intr-o zona de interes pentru turisti, avand in apropiere toate punctele de interes public: Piata Mare, monumente istorice, Biserica Evanghelica, restaurante, banci, birouri avocatura, birouri notariale, muzee, centre comerciale, saloane infrumusetare, puburi.Imobilul detine cota parte din curtea comuna.
Casa moderna se ridica la cel mai inalt standard de confort si se preteaza atat pentru afacere cat si pentru locuinta, pretul de vanzare fiind de 200.000 euro, negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10256 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu