Casa mobilata utilata gradina de inchiriere in Sibiu zona Trei Stejari
# 69824 • Vizualizări: 118 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:39, 26.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.590 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Iti doresti sa locuiesti intr-o casa individuala spatioasa, cu camere generoase si gradina proprie?
TABOO Imobiliare iti ofera acum spre inchiriere in Sibiu zona Trei Stejari, o casa dispusa astfel: demisol, parter, etaj si pod, este moderna, frumoasa, luminoasa si gata sa isi primeasca noul chirias.
A fost renovata complet iar renovarea ei a presupus a fi schimbat aproape totul in casa: finisat peretii, schimbate instalatiile sanitare si cele electrice, prize noi, parchet nuc, stejar si gresie, faianta, obiecte sanitare, ferestrele inlocuite cu unele termoizolate cu tamplarie PVC si rulouri. Are centrala proprie si calorifere, s-au schimbat si corpurile de iluminat.
Casa este compusa dintr-o bucatarie inchisa, un living spatios ce dispune de o zona luminoasa si care poate fi locul ideal pentru cei care vor sa isi petreaca ziua savurand o lectura placuta, o baie mare prevazuta cu fereastra, o baie de servici, un dormitor, un hol iar la etaj se afla 3 dormitoare, 1 dressing si 1 baie. Are si demisol, folosit ca si camera tehnica, spalatorie, uscatorie, spatiu depozitare si nu numai.
In plus, imobilul beneficiaza de o curte libera superba de 576 mp, amenajata cu drag si multa implicare de catre proprietari, cu gazon, loc de joaca pentru copii, foisor si gratar.
Cladirea este construita in anul 1950 si a fost renovata de curand, fiind refacuta si fatada. In curte pot fi parcate 3 masini.
Locatia este excelenta, fiind foarte aproape de centru si nu numai.
O proprietate de basm, cu un pret realist si mai ales o oferta transparenta, disponibila acum pentru a fi inchiriata si pentru a transforma visul dumneavoastra de chirias, in realitate!
Va asteptam la vizionari!

Cod oferta / id: P13692

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu