Casa luxoasa cu 7 camere si 3000 mp teren investitie unica in Cristian
# 31376 • Vizualizări: 7 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:20, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 190.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 180
  • An construcție 1975
Descriere imobil
Casa de exceptie P+E cu 7 camere si 3000 mp de teren de vanzare in Cristian o oportunitate excelenta de afacere la 6 km distanta de Sibiu.
Imobilul excelent construit in anul 1975 a fost conceput pe doua niveluri un parter si un etaj structura camerelor fiind foarte avantajoasa. Suprafata locuibila de 180 mp este inteligent distribuita materialele de calitate superioara si finisajele de o frumusete aparte definind gusturi nobile. La parterul casei sunt doua livinguri mari si luminoase care creeaza un confort deosebit bucataria este mobilata si utilata de lux un birou iar baia cu geam de aerisire gresie si faianta completeaza utilitatea acestui spatiu. Gresia neagra mare importata din Spania innobileaza toata suprafata parterului iar scarile interioare care ne conduc la etajul superior sunt placate cu o gresie alba care da un contrast frumos.
Etajul are rolul de a oferi un confort unic unei familii numeroase cele 4 dormitoare decomandate fiind completate de o baie si un hol. Camerele sunt spatioase si excelent orientate catre soare. Rafinamentul baii de la acest nivel este de laudat cada si cabina de dus avand sisteme moderne si un design elegant.
Imbunatatirile imobilului constau in geamurile si usile de tip termopan gresia si faianta sunt de o calitate exceptionala curent trifazic ( la parter ) instalatii relativ noi de apa si gaz tigla solzi centrala termica puternica si calorifere de otel.
Partea practica a casei este reprezentata de 2 garaje ( unul exterior si unul interior cu dotari specifice de atelier ) si o terasa cu o priveliste superba.
Amplasamentul terenului cu suprafata totala de 3000 mp este marele avantaj al imobilului fiindca reprezinta o mare oportunitate de investitie. Acesta este productiv deja iar un cumparator cu viziune isi poate crea noi perspective.
Deschiderea generoasa a terenului permite un acces auto generos terenul liber in suprafata de 2880 mp dand multiple posibilitati de adaptare.
Pretul acestui imobil deosebit de frumos si util este 190.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7152 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu