Casa la rosu 4 camere si 750 mp gradina Cisnadioara judetul Sibiu
# 70171 • Vizualizări: 26 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:16, 13.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 280.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 210
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Taboo Imobiliare va propune spre vanzare o casa la rosu, cu 4 camere si o suprafata utila de 210 mp in Cisnadioara judetul Sibiu. Proprietatea se afla pe una din stradutele care duc spre Cetatea Cisnadioarei si spre centrul frumoasei asezari sasesti.
Imobilul beneficiaza de 750 mp curte libera, dispune de apa curenta, curent electric si gaz ( care este la poarta), este construita din caramida de 30 cm, are acoperisul din tigla, ferestre Rehau cu 3 folii de sticla.
Proprietatea este desfasurata pe parter si mansarda iar proiectul casei este in forma de L si este compartiment astfel:
- la parter se afla livingul cu bucataria open space, locul de luat masa, un dormitor, un dressing, o baie si camera tehnica. Livingul are doua iesiri in doua parti ale curtii, in fata si in spate unde sunt zonele verzi.
- la mansarda, se ajunge pe scara interioara unde se afla cele 2 dormitoare un hol si o baie.
Partea de teren liber este de 750 mp iar acesta se regaseste atat in fata casei cat si in spatele casei unde se poate amenaja o frumoasa zona verde intima si ferita de ochii tuturor. Cisnadioara prin definitie este o zona linistita, atractiva din punct de vedere turistic si este o zona cu arhitectura saseasca.
In zona se afla magazine alimentare, restaurante moderne, cafenele si obiective turistice,se organizeaza periodic multe activitati culturale care atrag un anumit segment de populatie.
Distanta intre Cisnadie si Cisnadioara este de 3 km pe sosea daca avem nevoie de farmacii, cabinete medicale, banci, notari, primarie, supermarketuri sau magazine nealimentare

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0723.510.808 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13719

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Cisnadioara sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu