Casa intabulata 9 camere 9 bai cu priveliste spre munti
# 109270 • Vizualizări: 135 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:01, 15.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 94.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 330
  • An construcție 2015
Descriere imobil
Casa de vanzare pretabila pentru pensiune, situata intr-o zona pitoreasca cu priveliste spre munti, in imediata apropiere de Sibiu si de cea mai veche statiune din tara, Paltinis, care este o atractie pentru turisti atat pe timp de iarna, cand se poate schia, cat si pe timp de vara, pentru aerul curat si privelistile incantatoare.

Parcela de teren pe care a fost construita casa are o suprafata de 487 mp, cu un front stradal generos de 28 m, iar in urma constructiei a rezultat o curte libera cu suprafata de 355 mp. Una dintre delimitarile terenului este reprezentata de un iaz foarte linistit, ceea ce ofera posibilitatea amenajarii unei zone de relaxare de invidiat.

Casa a fost construita in anul 2015 pe structura de beton si lemn, la poalele muntilor Cindrel, in localitatea Rasinari, initiind o afacere de succes in domeniul turismului.
Suprafata totala construita a casei masoara 412 mp, structurati pe 3 niveluri, P+2E, iar suprafata utila de 330 mp este compartimentata complet decomandat dupa cum urmeaza:
-parter: o sala de mese foarte incapatoare si luminoasa, o bucatarie cu camara, o baie, o camera tehnica, un hol si casa scarii;
-etajele 1 si 2 sunt construite pe structura de lemn, avand o compartimentare identica, fiecare dispunand de 4 dormitoare cu baie individuala, 3 dintre acestea cu balcon propriu si un hol din care se face accesul in fiecare incapere.

Casa este intabulata, se poate preda imediat, la stadiul de "gri" la exterior" si rosu la interior, avand urmatoarele imbunatatiri:
-izolatie termica exterioara;
-acoperis de tigla;
-utilitati: curent langa parcela;
-fereste termopan cu tamplarie PVC;
-usa PVC la intrare;
-usi metalice la interior;
-instalatie de apa si canalizare partial amenajate.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17053

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17053

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Rasinari? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Rasinari, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Rasinari? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu