Casa insiruitade vanzare 130mp 4 camere si gradina 36mp zona Sura Mare
# 105870 • Vizualizări: 98 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:52, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 112.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un nou imobil, si anume o casa moderna de vanzare, noua, cu finalizarea ei in Aprilie-Mai, situata in Sura Mare, judetul Sibiu, zona este una limitata din punct de vedere a locuintelor, exclusiv pentru case si vile, zona linistita, aproape de centre comerciale, autostrada A1, statie de autobuz.

Imobilul dispune de o suprafata utila este de 130 mp, curtea libera in spatele casei de 50 mp, iar in fata regasim parcarea pavata de ccca 30mp, care va fi ingradita de jur in prejur cu gard pentru a separa gradina si parcarea de celalalte case.
Casa are un regim de inaltime P+1E+M, un regim cautat, la indemana oricui, dispunand de o suprafata utila de 140 mp.
Casa este compartimentata astfel : la parter gasim 1 living de 20 mp, bucatarie separata de 14 mp, o baie de servici, o camara, si holul cu casa scarii ce duce la etajul superior unde vom gasi: doua dormitoare, o baie, si holul din care avem acces catre balcon, iar la al doi-lea nivel regasim: o camera de 23 mp din care puteti face doua dormitoare sau o zona de relaxare, mai regasim o baie si o anexa, iar din camera avem accesul catre terasa de 20 mp.

Caracteristici tehnice: exteriorul se va preda la stadiul cheie, curtea de asemenea va fi la cheie, interiorul se va preda la stadiul de semifinisat cu instalatiile electrice si sanitare facute, acoperis terasat si hidrolizat, geamuri termopan tamplarie pvc, usa la intrare, peretii exteriori din caramida 30 cm, peretii interiori din caramida 10 cm si doua maine de glet.

Credem in colaborarea cu dumneavoastra, in a va ajuta sa va realizati visurile, tocmai de accea, va trasmitem un Bun venit acasa!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu