Casa individuala zona centrala de vanzare 7 camere teren 364mp Sibiu
# 106676 • Vizualizări: 38 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:52, 14.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 338.999 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 210
  • An construcție 1992
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa compusa din 7 camere cu potential de investitie ( pensiune ) amplasata in zona centrala, mai exact la nici 200 m distanta de Piata Haberman a orasului Sibiu. In imediata apropiere a zonei se regasesc toate punctele de interes public, institutii bancare, institutii de invatamant ( Facultatea de Medicina si Academia Fortelor Terestre ), Politia judetului Sibiu.
Imobilul a fost construit in anul 1992, necesita renovare si este impartita ( sau se poate imparti ) in 2 apartamente cu suprafata de 127 mp fiecare si o garsoniera de 32 mp. Casa dispune de un regim de inaltime de S+P+1E+Pod, o suprafata utila de 210 mp si 364 mp teren, din care teren liber diuspunem de 230 mp.
Compartimentare imobilului este regasita astfel:
- la parterul casei gasim un hol cu casa scarii care face legatura catre primul si al doilea apartament. Apartaentul de la parter dispune de 2 dormitoare, o camera de zi, o bucatarie inchisa si o baie cu geam de aerisire.
- la nivelul; urmator, apartamentul dispune de o camera de zi, 2 dormitoare, o bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire si 2 balcoane din care unul este pozitionat pe fata iobilului, iar celalat in partea opusa acestuia. Tot la acest nivel din casa scarii gasim intrarea catre garsoniera mentionata si accesul la pod.
- la sobsolul imobilului gasim 5 incaperi , pivnita , camera tehnica si garaj.
Incalzirea imobilului se face prin centrala proprie si calorifere, imobilul dispune de toate utilitatile.
Accesul catre locuinta se face din strada asfaltata si iluminata stradal.
Se accepta toate formele de plata, suntem oricând dispuşi să oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisă.


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu