Casa individuala pentru 2 familii 6 camere 720 mp curte Cisnadie
# 108636 • Vizualizări: 66 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 23:18, 01.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 230.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 210
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare la stadiul finisat la cheie in exterior si la gri in interior cu o suprafata utila de 210 mp cu un regim de inaltime P+1E, construita pe o parcela de 720 mp in zona linistita a orasului Cisnadie. Proprietatea este construita in 2022 pe structura de caramida, utilitatile ( gaz, curent, apa) iar compartimentarea este urmatoarea:
La parter avem o bucatarie open space, locul de luat masa, doua dormitoare, o baie si casa scarii, iar la etaj sunt 4 dormitoare cu 2 balcoane si o baie.

Caramida folosita este caramida tip Termobloc, iar acoperisul este acoperit cu tigla tip Bramac.
Zona unde se gaseste casa este o zona de case noi cu drumuri trasate, o zona retrasa departe de tumultul orasului, avand o panorama deosebita spre natura.
Casa se preteaza pentru 2 familii deoarece partea de sus se poate recompartimenta astfel incat sa rezulte o bucatarie, 3 dormitoare si o baie. Zona unde se afla casa este o zona linistita cu panorama si cu acces la drum.
Pentru a ajunge in centrul orasului avem nevoie de 15 minute de mers pe jos, iar pentru zona de magazine, supermarket, farmacii, scoli si gradinite avem nevoie de 5 minute de mers cu masina.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16901

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16901

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu