Casa individuala pe un singur nivel teren 450 mp Bavaria Sibiu
# 118758 • Vizualizări: 71 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:30, 25.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 170.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 86
  • An construcție 2013
Descriere imobil
COMISION 0!

Doresti sa te muti intr-o zona linistita si retrasa cu o priveliste superba spre Muntii Fagaras?
Casa individuala de vanzare in Bavaria Sibiu, pe un singur nivelcompusa din doua holuri, doua camari, trei camere, dressing, doua bai, bucatarie mare, avand un teren de 450 mp si o curte libera de 330 mp.
Accesul in curte se face printr-o poarta actionata cu telecomanda, la intrarea in curte regasindu-se si videointerfon, iar curtea este pavata.

Casa a fost construita in anul 2013, si renovata in anul 2022, cu o structura din caramida si un sistem de incalzire prin centrala proprie si calorifere, fiind izolata la exterior si beneficiind totodata si de sistem de aer conditionat pentru zilele calduroase de vara.
Cu o suprafata utila de 86 mp si suprafata construita de 120 mp, casa este compartimentata si amenajata cu bun gust, oferind tot confortul necesar familiei dumneavoastra.
Se va preda mobilata complet si utilata: plita electrica, cuptor, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, expresor de cafea.
Accesul in casa se face pe 2 intrari, atat prin fata casei cat si prin spatele acesteia, iar in curte exista si o magazie pentru depozitare.

Finisajele interioare sunt urmatoarele:
- Usa intrare: pvc;
- Usi interioare: lemn;
- Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
- Podele: parchet, gresie;
- Izolatii exterior: exterior, izolat termic;
- Acoperis: tigla.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18220

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18220

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Daia? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Daia, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Daia? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Nicu Carlan

Sibiu