Casa individuala pe un singur nivel priveliste superba 1200 mp teren
# 85368 • Vizualizări: 220 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:29, 26.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 319.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 200
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Comision 0%.
Ne-am propus sa va facem mai usor si mai placut procesul de cautare a locului menit sa fie acasa.
Aceasta casa individuala de vanzare cu 1200 mp de teren liber pavati cu dale si cu gazon, cu o suprafata utila de 200 mp dispusa pe un singur nivel, finisata modern de o firma de design interior poate fi noul tau 'acasa'.

Situata in Cisnadie, Sibiu, la poalele muntilor Fagaras, cu o priveliste superba asupra acestora. Dispune de un living spatios, trei dormitoare dintre care un dormitor matrimonial cu baie si mini dresing, un dormitor cu dresing, un dormitor simplu, dressing mare, bucatarie, baie, hol.
Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie cu incalzire in pardoseala, cu termostat in fiecare incapere cu comanda de pe telefon, bucataria este mobilata si utilata cu masina spalat vase, cuptor, microunde, plita electrica si hota, frigider dublu cu dozator apa si gheata, camara. Casa este construita in anul 2020, materialele folosite sunt premium, cu acoperis din tigla.

Se vinde complet mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, uscator, televizoare, robot de curatat, aspirator si mop pe aplicatie mobila, alarma pe aplicatie mobila cu comanda de la distanta, interfon cu camera video, aer conditionat, livingul este utilat cu canapea piele foarte confortabila cu pliere home cinema, semineu si un mini bar, ferestrele PVC + termopan Qfort premium cu jaluzele electrice incorporate si 3 randuri de sticla. Dresingurile sunt facute pe comanda cu un material deosebit iar toata suprafata casei este cu lumini ambientale.
Poarta este electrica cu comanda de pe telefon, in curte putand fi parcate peste 5 masini simultan.
Casa va fi predata asa cum reiese in poze, putand fi achizitionata atat din surse proprii ca si cu ajutorul unui credit.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P15228

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P15228

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0784.530.613 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu