Casa individuala P+M 5 camere si 720 mp teren in Sibiu zona Lazaret
# 29424 • Vizualizări: 532 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:42, 24.11.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 354.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 332
  • An construcție 1976
Descriere imobil
Casa exceptionala S+P+M cu 5 camere decomandate si 720 mp de teren in zona Lazaret din Sibiu. Imobilul construit in anul 1976 si renovat complet atat din punct de vedere al finisajelor cat si al instalatiilor in anul 2012, are o structura a camerelor foarte avantajoasa si o suprafata locuibila de 280 mp, foarte inteligent distribuita.

Parterul are o suprafata de 117 mp utili si este locul ideal pentru desfasurare al activitatilor zilnice, acesta fiind conceput ca spatiu deschis.
Livingul foarte mare cu bucataria open space se remarca prin dotarile care degaja rafinament, geamurile mari termopan placate cu vitralii clasice oferind o luminozitate placuta.

Mobila superba de bucatarie in stil clasic are obiectele electrocasnice din gama de lux incorporate, contrastul cromatic al finisajelor de exceptie si semineul fiind elemente care creaza o energie pozitiva. La acest nivel cele 2 camere decomandate foarte utile, holul mare, holul mic si baia ( dotata cu o cabina cu hidromasaj ) fiind spatii generoase care completeaza latura practica a acestui nivel al casei.

Casa scarii, care este realizata din lemn de stejar masiv, ne conduce la nivelul superior unde observam atentia data detaliilor. Cele doua dormitoare personalizate sunt mari si luminoase, fiecare avand bai proprii ( obiectele sanitare sunt din travertin si polimer ) si un balcon cu acces din ambele dormitoare.

Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 7 cm, 2 centrale termice independente conectate intre ele, gresia si faianta de exceptie, obiectele sanitare din travertin si polimer, parchetul din lemn de stejar, dusumele din lemn impecabile, sistem de aer conditionat, sistem de supraveghere video, finisaje de lux, geamuri de tip termopan placate cu vitralii.

Podul acoperit cu tigla ceramica mica este termoizolat si ignifugat complet. Pivnita uscata este amenajata cu gresie, formata din 3 camere, sistemul boltit cu sine de fier conferind soliditate si elasticitate constructiei. Camera tehnica de la acest nivel gazduieste centralele termice insotite de boilerul de 200 l si sauna.

Deschiderea de 20 metri liniari la strada permite un acces auto generos ( sistem electric de deschidere a portii ) spre curtea generoasa ca suprafata, unde se mai afla un birou de 16 mp, o terasa, o filigorie de 8 persoane, un bar de lemn si cuptor.

Curtea beneficiaza de un pavaj din calupuri de bazalt completat de o canalizare impecabila.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P7428

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu