Casa individuala P+E 140 mp utili si 315 mp teren in Selimbar Sibiu
# 31640 • Vizualizări: 9 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:40, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 113.500 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 140
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Casa individuala constructie noua P+E cu 140 mp utili si 315 mp teren total in Selimbar.
Imobilul solid construit in anul 2018 este situat intr-o zona nobila si avantajoasa ca acces si intimitate a Selimbarului. Casa este amplasata in spatele terenului generos de 315 mp curtea libera fiind foarte practica oferind in acelasi timp un acces auto lejer.
Arhitectura imobilului este frumoasa cele doua niveluri cu o suprafata utila de 140 mp ( 70 / nivel ) imbinand utilul cu placutul. Stadiul constructiei de alb la interior lasa posibilitatea cumparatorului de a-si personaliza spatiul cu minime investitii ( pereti gletuiti geamuri si usi de tip termopan mari centrala termica si caloriferele pregatite instalatii noi ) in exterior fiind la rosu.
La parterul inalt spatiul deschis este foarte luminos datorita geamurilor mari si se creeaza o energie foarte placuta. Spatiul deschis este delimitat partial si poate fi adaptat in functie de preferinte la acest nivel fiind un living cu vedere spre curte o bucatarie un loc de luat masa o camera tehnica o baie cu geam de aerisire si un loc pentru depozitare.
Etajul reprezinta locul care ofera intimitate si liniste atat de necesare unei relaxari complete. Cele trei dormitoare sunt mari si au acces separat la baie prin intermediul unui hol. Doua dintre camere beneficiaza de un balcon care inconjoara casa acest lucru sporind confortul.
Casa a fost construita cu materiale de calitate superioara caramida Soceram geamurile de tip termopan mari instalatiile noi de curent apa si canalizare tigla Bramac centrala termica si caloriferele fiind elemente care definesc o investitie excelenta.
Pretul acestui excelent imobil ca raport pret / calitate este de 113500 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7939 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu