Casa individuala noua 7 camere garaj cu teren liber 258 mp Cisnadie
# 116165 • Vizualizări: 17 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:55, 22.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 179.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 250
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Da culoare casei tale asa cum iti doresti!
Cauti o locuinta ideala pentru tine si familia ta in Cisnadie? Iti doresti o casa noua intr-o zona linistita, care sa aiba curte?
TABOO Imobiliare iti propune aceasta casa de vanzare cu 7 camere in zona centrala din Cisnadie.

Terenul pe care se afla amplasata casa are o suprafata totala de 394 mp, iar suprafata utila a casei este de 250 mp.
Este o casa individuala, construita in anul 2020, cu o suprafata construita de 281 mp si un regim de inaltime parter+1 etaj cu posibilitate de mansardare, placa de sus fiind din beton.
Structura cladirii este din caramida Phoroterm si are sistem de incalzire in pardoseala Purmo, fiind izolata la exterior cu polistiren de 10 cm.
Casa este acoperita cu tigla Bramac cu 5 straturi de lac si garantie de 30 de ani, iar ferestrele sunt de la Qfort cu 3 randuri de sticla si 7 camere.
Casa se afla la stadiul de gri, cu toate utilitatile si instalatiile, avand astfel posibilitatea sa o finalizezi dupa gustul tau.

Casa este compartimentata astfel:
~ Parter: 2 dormitoare, dintre care unul este deja locuibil, living, bucatarie, 2 bai, camara si garaj cu acces din casa, incalzire in pardoseala, usa electrica cu telecomanda.
~ Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, hol si living.
~ Pod: depozitare cu posibilitate de mansardare.

Finisaje interioare:
~ Usa intrare: pvc;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
~ Podele: nefinisat;
~ Pereti: glet.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17939

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17939

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0751.950.471 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu