Casa individuala la cheie cu 7 camere si 573 mp teren Cristian Sibiu
# 115503 • Vizualizări: 88 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:40, 27.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 114.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 195
  • An construcție 2007
Descriere imobil
Daca sunteti in cautarea unei case care sa va ofere suficient spatiu, intimitate si sa fie situata intr-o zona foarte linsitita, aceasta casa individuala din Cristian, Sibiu, este ceea ce ati cautat!

Casa de vanzare in Cristian, construita in anul 2007, fiind amplasata pe un teren cu suprafata totala de 573 mp, iar suprafata construita de 215 mp.
Suprafata utila a casei este de 167 mp, iar suprafata construita de 215 mp, cu un regim de inaltime Parter + mansarda. Structura cladirii este din caramida, are sistem de incalzire cu soba teracota .
Casa este partial mobilata si utilata, ea fiind compartimentata astfel:
~ Parter: hol, un living foarte generos cu suprafata de 24 mp, doua dormitoare, care masoara fiecare cate 19 mp, o bucatarie si o baie;
~ Mansarda: hol, patru dormitoare, baie si doua balcone;
~ Pod depozitare.

Casa are o curte libera de 487 mp cu mai multe locuri de parcare in curtea din fata, iar in curtea din spate avem suficient loc pentru a amenaja o zona de grill si un loc de joaca pentru copii, acolo fiind construita o magazine cu fundatie de beton pentru a folosi ca si spatiu de depozitare.

Finisajele interioare sunt urmatoarele:
~ Usa intrare: pvc;
~ Usi interioare: lemn;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Finisaj: finisat;
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17864

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17864

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cristian? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cristian, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cristian? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Vlad Gheorghiu

Sibiu