Casa individuala de vanzare teren 4000 mp livada Daia Noua Sibiu
# 92349 • Vizualizări: 11 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:03, 26.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 156.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 65
  • An construcție 2010
Descriere imobil
Comision 0% la aceasta casa de vanzare, individuala cu filigorie si teren 4000 mp in Daia Noua, Sibiu. Aceasta proprietate este formata din 2 case individuale, situate pe terenul intravilan total de 4000 mp al proprietatii, cu stadiul de predare la cheie, mobilate si utilate.
In curte se afla gradina, cu alee pavata, pomi fructiferi, magazie, 2 fantani si cele doua imobile. Proprietatea este situata intr-o zona de case linistita, ferita de trafic unde veti avea parte de intimitate. Strada din care se face accesul catre imobil este pietruita si iluminata.
Locuintele sunt confortabile si structurate astfel: Imobilul 1 este situat in prim plan al curtii si este desfasurat pe un etaj si mansarda astfel: parterul unde se afla bucataria tip open space cu zona de dining si baie. La etajul casei regasim livingul mobilat si utilat, iar la mansarda este dormitorul mobilat.
Imobilul al 2-lea este situat in plan retras al curtii si structurat astfel: bucatarie open space si baie la parter, cu dormitor la etaj. Ambele cladiri detin toate imbunatatirile moderne, astfel: ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, ferestre de lemn, parchet, gresie, faianta, centrala termica proprie, calorifere din otel.
Casa dispune de gradina cu alee pavata, 2 fantani, utilitati, iar incalzirea ei se face prin centrala cu calorifere. Acoperisul imobilului este facut cu tigla. Constructia a fost realizata din materiale de calitate, pereti tencuiti si zugraviti cu lavabila, usi de interior de lemn si termopan la intrare. Proprietatea este disponibila la stadiul de cheie, se preda mobilata si utilata asa cum se prezinta in poze.

Cod oferta / id: P15671
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Daia sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu