Casa individuala de vanzare in Sibiu 6 camere cu gradina zona Centrala
# 29616 • Vizualizări: 634 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:11, 29.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 294.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 200
  • An construcție 1960
Descriere imobil
Casa singur in curte de vanzare in Sibiu zona Centrala, compusa din 6 camere decomandate, cu o suprafata totala de 220 mp si amprenta la sol de 100 mp, structurata din demisol, parter, etajul 1 si pod, insumand 3 dormitoare si 3 living-uri, 4 bai cu geam de aerisire, crama, bucatarie inchisa mobilata si utilata ( aragaz, frigider, masina de spalat rufe ) in plus este si curte libera de 120 mp.
Demisolul, care dispune de izolatie termica atat exterioara cat si interioara, este compus dintr-un living foarte mare care a fost impartit in trei zone ( sala de mese, zona tv si zona de fitness ), crama si baie foarte mare.
La parter se afla bucataria spatioasa cu mobila din lemn masiv din care se face accesul intr-o veranda inchisa cocheta folosita pentru sevirea mesei cu priveliste in curtea din spatele casei, living-ul imens cu mobila clasica din lemn masiv foarte frumos sculptata, baie, debara, scara interioara.
Etajul casei este structurat in 3 dormitoare dintre care 2 cu baie, dressing si balcon, living, hol.
O parte a casei a fost construita in anul 2013, aducandu-se numeroase imbunatatiri intregului imobil printre care se numara materiale de cea mai buna calitate aduse pe comanda din Italia ( gresie, faianta, mobila, parchet lemn triplu stratificat, vitraliu ), centrala termica noua si calorifere de otel, panouri solare pentru apa calda, izolatie termica si fonica exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, sistem de supraveghere profesional.
Imobilul dispune de curte proprie 120 mp, o parte fiind in fata casei si este partial pavata pentru a facilita accesul autoturismelor, iar in partea din spate a casei curtea este mai mare si este amenajata cu gazon, pomi fructiferi, vita-de-vie, o filigorie, gratar de caramida, magazie.
Imobilul este situat intr-un cartier rezidential foarte linistit, pe o strada asfaltata si iluminata in apropiere de toate punctele de interes public precum scoli, gradinite, banci, magazine, mijloace de transport in comun.

Cod oferta / id: P2230
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Diana Nedelcu

Sibiu