Casa individuala de vanzare curte terasa si garaj Selimbar Sibiu
# 81123 • Vizualizări: 90 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:33, 20.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 390.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 201
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Vrei o casa moderna, noua, dar pe care totusi sa iti lasi amprenta? Aceasta casa individuala de vanzare in Selimbar Sibiu este cea mai potrivita. Cu o suprafata utila de 201 mp si construita de 280 mp, constructie 2022, si un regim de inaltime de P+1E, aceasta este amplasata pe un teren de 450 mp, lasandu-va si loc de teren liber in suprafata de 170 mp. Casa este compartimentata dupa cum urmeaza:
-La parter beneficiati de camera de zi, o camera amanajata ca spatiu pentru birou sau un posibil dormitor, bucatarie, zona de luat masa, 2 bai, camera tehnica, spalatorie, acces catre garajul de 34 mp si nu in cele din urma,dispuneti de iesire catre o terasa deosebita pentru relaxarea dumneavoastra cu o suprfata de 26 mp.
-Etajul nu se lasa mai prejos si se compune din 3 dormitoare,unul beneficiind de acces la terasa proprie, dressing si baie , iar la celalalte doua dispuneti de acces catre un balcon si o a doua baie incapatoare. De asemenea mai beneficiati si de un al doilea spatiu pentru dressing tot la etaj,sau un potential loc destinat unui birou.
Ca spatiu de depozitare in plus,puteti folosi si podul,care se intinde pe toata suprafata locuintei.
Proprietatea se preda la stadiul de gri avansat, dispunand de incalzire in pardoseala, geamuri si usi exterioare cu 3 straturi de sticla si usi exterioare montate.
Exteriorul casei se preda la cheie, cu termosistem montat si decorativa. Curtea va fi predata imprejmuita, cu porti de access spre casa si garaj. Aleea catre casa si garaj va fi de altfel pavata.
Locatia casei este foarte buna, fiind o zona linistita si foarte aproape de Shoping City Mall, Lidl,cu acces facil si catre DN1.
Predarea se va face in Octombrie 2022.

Cod oferta / id: P14811
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu