Casa individuala de vanzare cu 4 camere 3 bai in Veterani Sibiu
# 92530 • Vizualizări: 11 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:42, 28.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 215.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 137
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Vila individuala de vanzare in Sibiu - cartierul Veteranilor de Razboi - Hornbach

Localizare: la intrare in cartier, pe o strada larga care urmeaza sa fie pavata si iluminata public, la 1,7 km distanta fata de Centura Sibiului, tot 1,7 km pana la Kaufland si Hornbach.
Tot in vecinatate sunt mai multe restaurante, magazine, farmacii, pizzerii. Gradinita si scoala este si ea la mica distanta.

Casa: o individuala, dispusa pe parter si etaj, avand la parter un living extrem de luminos, cu ferestre mari de sus pana jos, o bucatarie deschisa, o baie si o camera tehnica, plus o frumoasa si intima terasa acoperita, iar la etaj un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, doua dormitoare pentru copii si o baie. De retinut ca toate baile sunt prevazute cu fereastra, casa dispune de incalzire in pardoseala atat la parter cat si la etaj, tamplarie pvc cu geam termopan si 5 camere de izolare.
Casa este construita bine atat din punct de vedere al materialelor cat si a compartimentarii si pozitionarii acesteia, costructorul avand un istoric pozitiv.

Suprafete: casa are o suprafata de 137 mp utili iar pe langa casa, mai avem si curtea. Unde sunt 300 mp totali si cam 240 mp de teren liber. In cei 240 mp de teren liber vor fi amenajate zone cu gazon si zone pavate.

Utilitati si strazi: strada nu este asfaltata, ci pietruita momentan. Despre utilitati: gazul este la o strada distanta dar anul acesta o sa fie tras pana la casa, nu exista inca retea de canalizare trasa. Asa incat casa a fost prevazuta cu o fosa bicamerala cu sistem de dren, extrem de eficient dar este si toata instalatia facuta pentu racordare la retea. Evident, este conectare la reteaua electrica.

Casa la exterior si curtea se vor preda la cheie iar interiorul la stadiul de "alb".

Cod oferta / id: P15666
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Ivasca

Sibiu