Casa individuala de vanzare cu 270 mp curte libera in Sibiu
# 31565 • Vizualizări: 20 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:20, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 67.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 71
  • An construcție 1965
Descriere imobil
Casa renovata singur in curte cu 2 camere si 370 mp teren de vanzare in zona Gusterita din Sibiu.
Imobilul initial a fost construit in anul 1965 acesta fiind extins in anul 2017 cu o bucatarie mare si o terasa. Fiind un corp individual conceput ca parter structura camerelor este avantajoasa atat ca acces dar si din punctul de vedere al confortului creat. Dormitorul dinspre strada este mare si luminos acesta fiind completat de o camera de trecere cu acces la baie ( cu geam de aerisire si cabina de dus ) si bucatarie. Bucataria este foarte spatioasa si adaptabila oricaror pretentii ale cumparatorilor iar faptul ca are iesire la terasa reprezinta un mare avantaj. Imbunatatirile casei constau in termoizolatia exterioara cu polistiren de 8 cm geamuri si usi de tip termopan de calitate usa metalica la intrare centrala termica si caloriferele de inox parchetul laminat gresia si faianta acoperis de tigla si partial de tabla.
Terasa inalta si podita completata de un barbeque este locul ideal de relaxare privelistea spre gradina fiind una deosebit de frumoasa. Deschiderea la strada permite un acces auto lejer spre curte si gradina terenul cu o suprafata totala de 370 mp fiind de dimensiuni ideale atat din punctul de vedere al spatiului cat si al intretinerii.
Pivnita boltita si podul sunt locuri utile pentru depozitare acestea fiind foarte relevante in privinta soliditatii cladirii.
Accesul spre centru si spre toate punctele de interes este foarte usor iar vecinatatea este foarte placuta.
Pretul acestui imobil este 67.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8389 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu