Casa individuala de vanzare Bungard Selimbar 688 mp teren
# 77650 • Vizualizări: 120 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:16, 29.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 84.980 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 100
  • An construcție 1950
Descriere imobil
La doar cativa kilometri de Sibiu, in satul Bungard, comuna Selimbar, o casa individuala, pastrata impecabil peste ani. Constructia este din 1950, suprafata utila este de 100 mp, cu teren de 688 mp, curtea libera fiind de 543 mp.
Zona este linistita, sat curat si ingrijit unde fiecare propietar s-a ocupat de aspectul exterior al casei si trotuarului din fata, iar drumul din centrul Sibiului si pana in fata casei este impecabil.
La parterul casei se afla livingul, bucataria, o baie si o debara iar la etajul 1 se afla un hol, doua camere nedecomandate, o camera ce poate fi folosita ca si dressing, garajul de 25 mp.
Casa beneficiaza de anexe gospodaresti si separat de corpul 1 se afla si corpul 2 care este format din bucatarie de vara, un garaj, o magazie.
In curte se afla o afumatoare si o fantana cu apa buna de baut.
In spatele curtii se afla o sura si in spatele ei gradina libera.
Strada pe care se afla casa este asfaltata si iluminata, in fata caselor sunt braduti si flori si in casa sunt toate utilitatile necesare - lumina, gaz, canalizare, apa curenta.
Casa se vinde la stadiul "la cheie" partial mobilata asa cum se vede in poze. Bucataria se preda partial mobilata si partial utilata.
Curtea este cu dale din beton si bolta de vita de vie.
In spatele casei sunt si cotetele de gaini si spatii pentru cresterea iepurilor sau porcilor pentru cei doritori sa creasca si sa ingrijeasca animale si sa aiba la masa produse bio din propria ograda.
Avantaje si beneficiile proprietatii cuprind: apa, canalizare, gaz, cablu, fibra optica, soba teracta pe gaz, vopsea lavabila si fainata, gresie, ferestre si usi de lemn, acoperis tigla, spatii de depozitare si anexe, curte si gradina.

Cod oferta / id: P14467
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Bungard sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu