Casa individuala de vanzare 5 camere teren 757mp in zona Lazaret Sibiu
# 109143 • Vizualizări: 20 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:41, 16.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 335.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 316
  • An construcție 1992
Descriere imobil
Daca iti doresti o casa a ta, preturile actuale din constructii fac mai avantajoasa solutia de a achizitiona o casa, pozitionata ideal, in imediata apropiere a centrului din orasul Sibiu, care sa nu necesite investitii in consolidari si reparatii si in care sa te poti muta imediat.
Casa este situata in cartierul Lazaret din Sibiu, cu suprafata terenului de 757 mp, amprenta la sol de 117 mp, desfasurata de 320 mp pe 3 nivele (Subsol, Parter si Mansarda) la care se adauga o Anexa (birou) de 18 mp, astfel compartimentata incat sa permita functiuni multiple: de la casa de locuit pentru 1 familie numeroasa sau 2-3 familii mai mici pana la birouri, salon infrumusetare, cabinete medicale, laborator analize diverse etc.
Casa, are TOATE spatiile si suprafetele pe acte, se compune din: Subsol: Camera tehnica, spalatorie-uscatorie, crama, hol; Parter: 2 dormitoare (birouri), hol de primire, hol lobby, open space - living+bucatarie, baie de serviciu, casa scarii; Mansarda: Hol, 2 domitoare generoase (34 mp fiecare), decomandate, fiecare avand baie proprie, 2 bai dotate complet, 1 dressing;
Anexa: Spatiu birou Structura casei se compune din fundatii pe bolti din beton si zidarie de caramida plina, planseu din beton armat, pereti portanti din zidarie de caramida, centuri si grinzi din beton armat, acoperis cu sarpanta din lemn (bine ignifugat si izolat cu vata minerala) si invelitoare din tigla solzi ceramice, cu aerisitoare, parazapezi, bariera de vapori, folii anticondens.
Casa este foarte bine izolata si fonic, folosind solutii practice atat in plansee cat si in peretii de compartimentare.
Dormitoarele au pardoseala din parchet din lemn de stejar (parter) si dusumele din lemn la mansarda iar baile, holurile, bucataria, livingul au pardoseli din gresie portelanata. Zugravelile sunt marca STO (interior si exterior),? iar casa este izolata pe exterior cu polistiren de 10 cm pe o zidarie de 38 cm. Scara de acces spre mansarda este din lemn de stajar, cu dimensiuni comode. Incalzirea si ACM se obtin prin intermediul a doua centrale termice Viessmann.

Poarta de acces este automatizata iar casa dispune de sistem de supraveghere video. Proprietatea a fost reabilitata si modernizata in doua etape, prima fiind in 2013 si a doua in 2017. Casa este pozitionata intr-o zona linistita, foarte aproape de principalele facilitati din zona (Mall Promenada, Mega Image, Penny Market, farmacii, biserici, scoala, gradinite, centrul istoric. Pret: 335.000 euro Plata cash sau credit ipotecar Informatii certificat energetic: clasa energetica B, consumul total specific de energie primara: 138 kWh/m2an, indicele de emisii echivalent: 28 kgCO2/m2an, consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an.

Sutem oricand dispusi sa facem o vizionare pentru a va demostra ferm realitatea.

Detalii contact

Persoana de contact: Darius Adam

Sibiu