Casa individuala de vanzare 5 camere teren 2000 mp in Cisnadie Sibiu
# 50040 • Vizualizări: 121 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:40, 20.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 220.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 340
  • An construcție 2008
Descriere imobil
Va oferim spre vanzare o casa individuala, cu o suprafata de 2000 mp teren, 5 camere, 2 bai de servici, 3 dormitoare, 2 terase, un balcon, baie cu jacuzzi, cu intrare si din dormitorul matrimonial, bucatarie deschisa, living, dressing, camera tehnica, camara.
Imobil este amplasat la iesire din Cisnadie judetul Sibiu spre Tocile exact in inima padurii, oferind o oază de linişte şi relaxare tocmai datorita umbrei si oxigenului oferit de copacii din imprejurimi, stejar, fag, ciresi salbatici si un autentic miros al naturii.
Casa a fost construita in anul 2008, pe o fundatie cu ziduri de beton groase de 40 cm, izolata termic, acoperis din tigla bramac, caramida de 38 cm si curte umpluta si amenajata din plin cu piatra pentru nivelarea suprafetei terenului.
Imobilul are o suprafata utila de 340 mp distribuiti conform regimului de inaltime D+P+M astfel la demisolul casei se afla o camera tehnica unde este amplasata pompa de caldura, boilerul si centrala termica, baie de servici, un salon open space cu iesire pe terasa de 25 mp amplasata in spatele casei si spatiu pentru depozitare; la parterul casei cu o suprafata de 110 mp se afla un living open-space cu bucataria deschisa si acces spre a doua terasa de 25 mp, partial mobilata si partial utilata, un office sau un mini dormitor, camara, grup sanitar de servici, holul intrarii in imobil si casa scarii; iar la mansarda se afla un hol care ofera accesul spre 2 dormitoare, 2 dressinguri si baia imobilului amenajata ( wc, bideu, jacuzii rotund, cabina de dus, lavoar ), utilata, spatioasa, luminoasa si cu o alta iesire direct spre dormitorul cel mare, dormitor ce dispune si de un balcon cu vedere spre curtea din spate. Accesul intre nivele se face pe casa scarii construita din beton si imbracata in lemn de fag. Casa mai dispune de parchet laminat, gresie, faianta si vopsea lavabila.
Casa dispune de apa proprie din fantana, apa potabila racordata la reteaua de apa a orasului, curent trifazic, panouri solare, singura casa cu utilitati din zona si canalizare. Incalzirea casei se face pe tot imobilul prin pardoseala datorita unui proiect realizat in Elvetia, sistem de incalzire cu pompe de caldura HOVAL care asigura necesarul incalzirii casei la temperatura dorita, plus apa calda in zilele fara soare in care solarul nu functioneaza. Datorita panourilor solare apa calda este furnizata cel putin o perioada de 8 luni de zile. Canalizarea a fost o adevarata provocare fiind folosite scurgeri de apa pe sub pamant tocmai pentru a drena apa ca sa nu ramana pe suprafata terenului.
In partea din spate a terenului exista posibilitatea de a se face inca un front stradal, iar ambele drumuri se situeaza la aproximativ 100 m de asfalt.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11961 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu