Casa individuala de vanzare 5 camere Infinity Pool etaj ER Cisnadioara
# 106686 • Vizualizări: 75 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:55, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 370.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 184
  • An construcție 2021
Descriere imobil
Comision 0% pentru aceasta proprietate.
Credem in colaborarea cu dumneavoastra, in calatoria dvs. imobiliara si in a va ajuta sa va realizati visurile, tocmai pentru aceasta va transmitem un Bine ati venit acasa!
Global Dream Imobiliare va propune spre vanzare o resedinta remarcabila pe doua nivele + nivel retras, proiectata arhitectural si construita de o echipa cu un portofoliu de imobile renumite in oras, oferind 312 mp contruiti pe un teren in suprafata de 486 mp.
Spatiu pentru o intreaga familie care va aprecia locatia si stilul de viata oferit in acest divertisment contemporan amplasat in localitatea Cisnadioara in perimetrul de sud a Bazinului Transilvaniei, din orasul Cisnadie, oras cu 2 trepte de relief mai exact zona Muntilor Cibinului - ai Lotrului ( inaltimi cuprinse intre 900-2000 m ) in partea de sud si zona Depresiunea Sibiului la nord.
Resedinta eleganta ofera 6 camere, 3 dormitoare, o terasa la nivelul retras, timp in care o piscina incalzita, Infinity Pool va face apel la weekend-uri pentru momentele de relaxare, bineinteles tot la acest nivel retras al resedintei.
Structurata pe 3 niveluri asigura o suprafata utila de 184 mp conform proiectului, fiind compartimentati astfel:
— la parterul imobilului dispunem de bucatarie de 12 mp + zona de dining, living in suprafata de 30 mp, 1 dormitor pentru oaspeti de 11 mp, 1 camera pentru zona de office/ birou cu suprafata de 12 mp, 1 grup sanitar in suprafata de 5 mp cu geam de aerisire, 1 camera tehnica de 3 mp, 1 hol de legatura pentru toate celalalte de 8 mp si casa scarii pentru urmatorul nivel.
Tot la parterul resedintei dispunem si de o terasa acoperita cu suprafata de 16 mp, de unde de astfel putem mentiona o suprafata de 245 mp teren liber.
— la urmatorul nivel avem zona de dormit unde gasim 1 dormitor generos cu suprafata de 14 mp, 1 dressing, 1 living de 34 mp cu acces la cea de a doua terasa, 1 dormitor cu suprafata de 12 mp, o baie cu geam de aerisire de 6 mp, 1 hol de 11 mp si casa scarii catre etajul retras.
— ultimul nivel al imobilului este partea care aduce un alt concept de contructie in aceasta zona, fiind definita printr-o terasa de 64 mp cu zona deck, gazon, pietris, zona barbeque si o piscina tip Infinity Pool in suprafata de 16 mp ( adancime de 2 m si lungime de 8 m cu latime 2 m ).
Toata compartimentarea mentionata mai sus poate fi recompartimentata dupa placul dumneavoastra.
Apusul de soare alaturi de familie, iti confirma ca toate lucrurile s-au asezat perfect, oferindu-ti o stare de bine pentru o viata activa cu proiecte de succes.
Intregul imobil se va preda la stadiul de cheie exterior si la alb interior la pretul afisat. Printe materialele de calitate superioara ce vor fi folosite in constructie si finisare putem enumera geamuri termopan de 9 cm cu 7 camere si 3 foi de sticla, usa metal antiefractie la intrare, usile glisante de acces la terase din termopan, structura de rezistenta din beton armat, peretii exteriori din caramida de 30 cm grosime, termoizolare cu vata bazaltica, smart home sistem, incalzire in pardoseala pe placa cu nituri, marmura, granit, lavabila, centrala termica in condensatie, sistem automatizat poarta acces auto, sistem de supraveghere video.
Stim că detaliile fac diferenta, asadar, fiecare accent de design sau mobilier al casei tale poate fi ales cu grija si bine pus la punct, cu o echipa de designeri profesionisti pusa la dispozitie pentru finalizarea casei la cheie, utilata si mobilata ( la acest stadiu de predare se va discuta un alt pret de vanzare ).
Termen de finalizare avem maxim 12 luni de la semnarea unui antecontract, dar in functie de avansarile constructiei termenul de predare poate fi mai repede.Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu