Casa individuala de vanzare 4 dormitoare 225 mp curte garaj Cisnadie
# 78459 • Vizualizări: 76 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:09, 24.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 180.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 188
  • An construcție 2015
Descriere imobil
De vanzare casa individuala construita in anul 2015 si finisata in 2020. Proprietatea este construita pe o parcela de teren de 345 mp, iar terenul liber ramas este de 225 mp. Casa are o suprafata utila de 188 mp si este compartimentata astfel.
La demisol exista 2 camere, bucatarie, baie hol si garaj. La etaj se ajunge pe casa scarii unde avem 2 dormitoare un living si bucatarie open space si baia prevazuta cu cabina de dus.

Incalzirea casei este cu centrala proprie si calorifere. Ferestrele sunt termopane, usile interioare din lemn, iar usa de la intrare este tip termopan.
Casa are o nota calda datorita finisajelor si mobilierului.In camere este parchet, iar baia si bucataria sunt finisate cu gresie si faianta. Casa dispune de toate utilitatile si este contorizata separat. Datorita compartimentarii, aceasta casa poate fi locuita de doua familii care pot avea intrari separate. La parter pot locui parintii, iar la etaj familia tanara.

Curtea casei este generoasa si are si zona verde de gradina. In spate este zona de gratar sau bucatarie de vara unde putem avea diferite activitati. Proprietatea mai beneficieaza de garaj si de spatii de depozitare. Zona unde este amplasata acesta casa este o zona retrasa si linistita a orasului. In imediata apropriere avem supermarket Penny scoala, carmangerie, aprozare si alte magazine nealimentare.


Cod oferta / id: P14555
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu