Casa individuala de lux cu 8 camere 2000 mp teren Tocile judetul Sibiu
# 65453 • Vizualizări: 39 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:03, 20.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 375.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 332
  • An construcție 2015
Descriere imobil
Unele case spun o poveste, de altele efectiv te indragostesti.
Uneori, intri intr-o casa si ea pur si simplu iti vorbeste. Pare ca iti sopteste cuvinte de dragoste, cuvinte ce atrag si farmeca asa cum vocea duioasa a sirenelor atrageau marinarii. Si da, vei fi atras intr-o capcana, pentru ca daca vei ceda ispitei si vei calca pragul, mici sanse vor mai fi sa mai poti pleca de aici!
Bun venit in comuna Tocile!
La cativa metri distanta de artera principala a comunei, gasim imobilul amplasat pe o strada adiacenta. Aceasta artera de drum va face legatura intre comunele Sadu-Tocile-Cisnadie si duce catre orasul Sibiu.
Distanta aproximativa pana in oras, de mers cu un autoturism, in general nu ar depasi 20 de minute.
Casa este una minunata, curte, verdeata din belsug, terasa exterioara cu marchiza, windfang, sistem irigatie, fosa septica care nu necesita vidarjare, magazie lemne, pomi fructiferi, lac cu pesti, sera, sistem irigatie si nu mai vorbim de o deosebita panorama, sunt doar unele aspecte ce ofera casa.
Vila este amplasata pe o suprafata de teren de 2000 mp, cu un regim de inaltime S+P+1E+M construita in anul 2015.
Suprafata constructiei reprezinta 490 mp, desfasurati astfel:
- la subsol un hol cu casa scarilor, doua incaperi, pivnita cu suprafata de 31 mp, camera tehnica cu suprafata 15,64 mp si o spalatorie cu baie de servici in suprafata de 8,28 mp;
- la parter un living open-space cu bucatarie ( cu o suprafata de 74,5 mp ), o camara, o baie de servici, accesul catre garaj ( cu suprafata de 40 mp ), hol, un birou de 13,60 mp si bine-nteles casa scarii care ne va oferi legatura cu urmatorul nivel al vilei;
- la etaj sunt trei dormitoare ( 21,51 mp, 20,91 mp si respectiv 15,84 mp ), doua bai ambele de aproximativ de 10 mp, un balcon si o terasa, un hol generos de 20 mp cu acces la camera open-space situata la ultimul nivel al vilei.
Posibilitatile de incalzire ale imobilului se va face prin centrala pe lemne, pompa apa, celule solare, calorifere, semineu si partial prin pardoseala.
Accesul se face pe poarta automatizata.
Dupa cum se vede in poze casa este una moderna, construtita cu materiale de calitate si se va vinde complet utilata si mobilata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13280 si contactati agentul de vanzari Elena Cuceu la numarul de telefon 0723.510.808 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu