Casa individuala de inchiriat cu 4 camere in Sibiu zona Mihai Viteazu
# 57603 • Vizualizări: 94 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:53, 29.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 800 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va propune spre inchiriere casa 92 mp utili cu 4 camere decomandate complet mobilate si utilate si o curte proprie de 60 mp cu deschidere la strada de 10 metri liniari, in Sibiu zona Mihai Viteazu.
Imobilul este impartit pe 3 niveluri, la parter se afla un living generos cu semineu, o bucatarie complet mobilata si utilata cu iesire pe o terasa spatioasa de 8 mp cu loc de BBQ, o baie cu dus, o camara si un spatiu pentru depozitare.
Legatura dintre parter si etajele superioare se face pe scari din lemn. La etaj se afla 2 dormitoare luminoase cu sifoniere si balcon fiecare si o baie dotata cu cada si dus. La mansarda un dormitor spatios, o baie cu dus si un spatiu pentru depozitare.
In curte este amenajata o magazie si exista loc de parcare pentru doua masini. Mai multe locuri de parcare sunt amenajate in fata casei.
Ca si imbunatatiri dispune de: 2 centrale proprii cu calorifere din aluminiu care se afla in camera tehnica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, parchet, gresie, faianta.
Casa are destinatie rezidentiala dar se poate transforma si in spatiu de birouri sau cabinet medical daca se doreste acest lucru.
Casa este situata intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului, avand acces rapid spre toate punctele de interes comun inclusiv institutii bancare, scoli, gradinite, magazine, parcuri, biserici, restaurante, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Proprietatea este disponibila imediat si se poate inchiria pe o perioada de minim 3 ani.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12559 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu