Casa individuala de inchiriat 4 camere gradina 700 mp Cisnadie
# 86114 • Vizualizări: 18 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:29, 09.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.200 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa individuala de inchiriat cu o suprafata utila de 220 mp amplasata intr-o zona foarte intima si linistita a orasului Cisnadie. Casa a fost construita in anul 2000 renovata in 2021, are un regim de inaltime P+1E si este compartimentata astfel:
La parter este livingul generos, bucataria open space, o baie, un dressing, un spatiu de depozitare si casa scarii, iar la etaj sunt 3 dormitoare, o baie prevazuta cu cada si holul din care iesim in teresa de 30 mp.
Incalzirea este prin centrala proprie si calorifere, dar in living este si un semineu care functioneaza cu lemne, geamurile sunt tip termopan si usile sunt din PVC.

Proprietatea beneficieaza de o gradina foarte aranjata cu pomi, flori, alei si gazon, iar intr-o parte a gradinii este zona de gratar care din cauza brazilor da senzatia de gratar in padure.
Curtea este spatioasa, placata cu piatra naturala unde gasim garajul pentru masina si alte anexe cum ar fi atelier si magazii.
Strada unde este aceasta casa este o strada aproape de centrul orasului unde ajungem pe jos in 10 minute si unde gasim banci, restaurante, scoala, farmacii si alte facilitati ale orasului.

Cod oferta / id: P15298
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu