Casa individuala curte terasa si garaj Selimbar Sibiu
# 113550 • Vizualizări: 58 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:26, 28.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 354.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 201
  • An construcție 2022
Descriere imobil
Vrei o casa moderna, noua, dar pe care totusi sa iti lasi amprenta? Aceasta casa individuala de vanzare in Selimbar Sibiu este cea mai potrivita. Cu o suprafata utila de 201 mp si construita de 280 mp, constructie 2022, si un regim de inaltime de P+1E, aceasta este amplasata pe un teren de 450 mp, lasandu-va si loc de teren liber in suprafata de 170 mp. Casa este compartimentata dupa cum urmeaza:
-La parter beneficiati de camera de zi, o camera amanajata ca spatiu pentru birou sau un posibil dormitor, bucatarie, zona de luat masa, 2 bai, camera tehnica, spalatorie, acces catre garajul de 34 mp si nu in cele din urma,dispuneti de iesire catre o terasa deosebita pentru relaxarea dumneavoastra cu o suprfata de 26 mp.
-Etajul nu se lasa mai prejos si se compune din 3 dormitoare,unul beneficiind de acces la terasa proprie, dressing si baie , iar la celalalte doua dispuneti de acces catre un balcon si o a doua baie incapatoare. De asemenea mai beneficiati si de un al doilea spatiu pentru dressing tot la etaj,sau un potential loc destinat unui birou.
Ca spatiu de depozitare in plus,puteti folosi si podul,care se intinde pe toata suprafata locuintei.
Proprietatea se preda la stadiul de gri avansat, dispunand de incalzire in pardoseala, geamuri si usi exterioare cu 3 straturi de sticla si usi exterioare montate.
Exteriorul casei se preda la cheie, cu termosistem montat si decorativa. Curtea va fi predata imprejmuita, cu porti de access spre casa si garaj. Aleea catre casa si garaj va fi de altfel pavata.
Locatia casei este foarte buna, fiind o zona linistita si foarte aproape de Shoping City Mall, Lidl,cu acces facil si catre DN1.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17675

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17675

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu