Casa individuala curte 650mp ideala spatii birouri cabinete Cisnadie
# 112386 • Vizualizări: 31 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:46, 23.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 419.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 486
  • An construcție 1970
Descriere imobil
De vanzare casa individuala construita in anul 1980 cu o suprafata de 486 mp utili cu o curte libera de 650mp amplasata pe o strada linistita in Cisnadie. Casa are un regim de inaltime D+P+M si este compartimentata astfel:
La demisol se gasesc 2 camere, 2 bucatarii, o camera tehnica, o terasa inchisa si o baie, la parter sunt 4 dormitoare, un hol foarte generos si o baie, iar pe casa scarii ajungem la mansarda unde avem 2 dormitoare si o baie.
Incalzirea casei se realizeaza prin centrala proprie si calorifere din fonta, geamurile si usa de la intrare sunt tip termopan, iar in camere pardoseala este tip podea din lemn si parchet laminat. Unele dormitoare au pastrat sobele de teracota care sunt foarte frumoase, functionale si pot fi utilizate la nevoie.

Casa a fost construita pe structura de caramida, iar destinatia camerelor poate fi schimbata in multe variante dupa dorintele si nevoile proprietarului, rezultand fie intr-o casa cu mai multe apartamente, fie un imobil care se poate transforma in sediu de firma, spatii de birouri sau after school. Proprietatea permite astfel de modificari deoarece casa este compusa din multe incaperi care se pot recompartimenta.
Terenul casei este generos si este impartit in curtea din fata si gradina din spate unde se ajunge pe o iesire din partea din spate a casei. In cazul in care proprietatea este achizitionata pentru a dezvolta o afacere, partea de teren din fata casei permite multe locuri de parcare.
In proprietea casei este un atelier de 119 mp care poate fi inchiriat ca spatiu de depozitare sau poate fi utilizat ca si garaj sau in alte scopuri.
Aceasta casa este o casa ideala care permite transformari atat pentru familii numeroase, cat si pentru cei care o achizitioneaza pentru a o transforma in spatii de birouri, cabinete medicale sau sedii de firma.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17515

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17515

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0723.510.808 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu