Casa individuala cu 8 camere si teren 1150 mp zona Selimbar
# 108210 • Vizualizări: 131 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 00:10, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.399 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Iti deschizi un nou business sau vrei sa muti firma intr-o proprietate mult mai mare? Aceasta casa este potrivita pentru activitati de birou, clinici stomatologice sau orice alt tip de business. Citeste descrierea si afla toate detaliile necesare.
Casa individuala de inchiriat, mobilata si utilata complet in zona Selimbar Sibiu.

Datorita suprafetei mari de care dispune, 360 mp utili, se preteaza pentru activitati de birou, consultanta, clinici, cabinete sau subinchirierea pentru regim hotelier.

Structura camerelor este foarte avantajoasa, decomandarea camerelor sporind confortul si adaptabilitatea spatiului.
Este construita in anul 2000 pe un teren de 1150 mp si formata la etaj din 5 dormitoare cu baie proprie si 4 balcoane, bucatarie, iar la parter din doua dormitoare, bucatarie, zona de living, baie si terasa, filigorie si teren liber cu zona verde, pavat si pietruit.

Demisolul poate fi utilizat atat ca spatiu comercial fiindca vizibilitatea cladirii este evidenta, dar si ca spatiu de locuit sau depozitare. Acesta pastreaza aceleasi dimensiuni pe nivel si este conceput ca un spatiu inalt si deschis cu o bucatarie, o baie si un hol.
Imbunatatirile casei constau in drenajul si hidroizolatia excelente, termoizolatia exterioara de 10 cm, geamurile de tip termopan, doua centrale termice si acoperisul din tigla.

Imobilul se afla intr-o zona comerciala deosebit de avantajoasa pentru orice fel de activitate, punctul de reper usor de descris si apropierea fata de scoli, gradinite si centrele comerciale precum si accesul facil spre centrul Sibiului, fiind argumente solide pentru o investitie sigura.

Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16798

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16798

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu