Casa individuala cu 6 camere pivnita garaj si teren 1030 mp Daia Sibiu
# 118309 • Vizualizări: 66 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:11, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 159.800 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 192
  • An construcție 2016
Descriere imobil
COMISION 0!!
Spatiul, confortul si intimitatea pe care vi le ofera aceasta casa individuala de vanzare din Daia Noua, Sibiu, sunt cu totul si cu totul la alt nivel! Va invit sa vizionati o casa gandita si compartimentata cu mare atentie pana la cel mai mic detaliu!
Casa de vanzare in Daia Noua, Sibiu, construita in jurul anilor 2015-2016, pe un teren cu suprafata de 1030 mp, astfel ramanand liber undeva la 800 mp, loc suficient pentru a amenaja o terasa, o piscina, o gradina; pe scurt, acest loc poate deveni un mic paradis atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copii, care se pot juca in siguranta de dimineata pana seara.
Cateva dintre multele puncte forte prin care aceasta casa se deosebeste de restul caselor pe care o sa le gasiti, este faptul ca beneficiaza de un garaj de 30 mp, loc pentru a parca doua masini, o pivnita foarte incapatoare si foarte important, orientarea S a casei, acest lucru insemnand ca imobilul are parte de lumina naturala de dimineata pana seara.
De asemenea, casa a fost conceputa pentru a intra in programul Casa Verde, iar pentru a va arata si restul de beneficii pe care vi le poate oferi aceasta proprietate va invit la o vizionare!

Casa are suprafata utila de 192 mp, cea construita de 258 mp si este compartimentata astfel:
~ Pivnita;
~ Parter: zona de acces, living open space cu bucatarie cu suprafata de 48 mp, trei dormitoare dintre care doua cu dressing, spatiu depozitare sub scari, o camera tehnica si o terasa de 28 mp cu doua intrari, una din living si una dintr-un dormitor;
~ Mandsarda: un dormitor foarte spatios de 21 mp cu dressing propriu, o baie si un alt livingroom de 36 mp.
Zona in care se afla proprietatea noastra este la 5-10 minute de mers cu masina fata de Sibiu, astfel aici nu o sa aveti parte de zgomot si trafic intens, veti avea parte doar de aer curat si de o priveliste impresionanta.

Finisajele interioare sunt urmatoarele:
~ Usa intrare: pvc;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;

 Casa se preda la stadiul de gri, ea fiind izolata termic si fonic.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18142

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18142

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Daia? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Daia, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Daia? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Vlad Gheorghiu

Sibiu