Casa individuala cu 5 camere si 510 mp teren de vanzare in Daia Noua
# 118392 • Vizualizări: 118 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:34, 08.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 225.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 150
  • An construcție 2023
Descriere imobil
Ai tot vizionat si nu ai gasit casa aceea care sa faca "click" pentru tine?
Doresti o casa "la cheie", dar totusi sa iti aduci aportul asupra imobilului in care locuiesti?
Casa individuala cu o curte generoasa, unde copiii se pot juca de dimineata pana seara, intr-o zona linistita si ferita de aglomeratie, la doar 5 minute distanta de Sibiu, in Daia Noua.
Casa de vanzare, singur in curte, situata intr-o zona foarte linistita si pitoreasca de pe valea Hartibaciului, de unde se pot admira Muntii Fagaras. Este compusa din: 5 camere si 2 bai cu o suprafata utila de 150 mp, impreuna cu terenul aferent, cu suprafata totala de 510 mp.
Casa este situata intr-o zona exclusiv de case, la doar 4 km (5 minute cu masina) distanta de orasul Sibiu si doar 3 minute de autostrada.
Casa a fost construita in anul 2023 cu materiale de calitate si dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare, cablu si internet prin fibra si pompa de caldura.

 Compartimentarea acestui imobil este distribuita pe 2 nivele, astfel:
- Parter: hol la intrare, casa scarii, sub care este amenajat un spatiu de depozitare, baie de serviciu, living open-space cu bucataria de unde se poate iesi pe terasa, un dormitor si o camera tehnica.
- etajul 1: casa scarii cu geam pentru lumina, 3 dormitoare spatioase, dintre care unul de peste 20 mp, baie mare, un dressing, balcon, terasa si pod inalt potrivit pentru depozitare.

Stadiul de predare: 
-casa se va preda la stadiul de cheie exterior, inclusiv cu gard si gazon;
-interiorul se va preda la stadiul de alb cu o mana de vopsea lavabila, incalzire in pardoseala, pompa de caldura si usa la intrare. 

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P18157

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Ivasca

Sibiu