Casa individuala cu 4 camere teren liber si carport in Selimbar Sibiu
# 108089 • Vizualizări: 99 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:57, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 231.990 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 120
  • An construcție 2019
Descriere imobil
Cauti o casa individuala de vanzare cu terasa si curte unde sa te poti relaxa impreuna cu familia?
TABOO Imobiliare iti propune aceasta casa de vanzare cu 4 camere in zona Selimbar, Sibiu.
Casa de vanzare este de tip individuala, construita in 2019, cu o suprafata de 168 mp, si un regim de inaltime Parter + 1 etaj + pod mansardat.

Casa este compartimentata astfel:
- La parter sunt: livingul spatios cu zona amenajata de luat masa, bucatarie, baie cu cabina de dus, acces la una din terasele de 12mp, spatiu de depozitare.
- Etajul 1 dispune de: 3 dormitoare, dintre care unul poate fi folosit ca dressing, baie cu cada si 2 geamuri de aerisire si a doua terasa de 12 mp.
- Podul este mansardat si este folosit ca si zona de recreere beneficiind de multe spatii de depozitare amenajate.

Terenul casei are o suprafata totala de 216 mp, iar suprafata utila a casei este de 120 mp. Casa se preda partial mobilata si utilata si dispune de: parchet, gresie, faianta, ferestre pvc, tapet, incalzire in pardoseala, termostat individual fiecare incapere, sistem smart de reglare si controlare de la distanta a luminii exterioare, portilor electrice, centralei si aerului conditionat.

Casa are o curte libera 136 mp, carport si suficient loc pentru zona de joaca a copiilor.
Aceasta se afla intr-o zona linistita si cu acces facil catre zone comerciale.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16735

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16735

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0743.473.799 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu