Casa individuala cu 4 camere aproape de noul Mall din Sibiu
# 30723 • Vizualizări: 64 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:40, 21.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 156.500 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 110
  • An construcție 1975
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va propune spre vanzare casa individuala 110 mp cu 4 camere decomandate si o curte superba de 360 mp din care 256 mp liberi, amenajata cu dale si gazon de trafic intens,recent renovata cu materiale de cea mai buna calitate in Sibiu pe strada Moara de Scoarta, ideala atat pentru investitie ( after school, loc de joaca, regim hotelier) cat si pentru locuinta.
Imobilul este impartit pe doua nivele: La demisol gasim o camera, o baie, un spatiu de depozitare si o pivnita uscata iar la parter 3 camere generoase, 2 bai , o bucatarie cu loc de luat masa si un hol. Parterul beneficiaza si de o terasa amenajata de 10 mp.Podul casei este inalt si se poate mansarda cu usurinta.
Ca si imbunatatiri dispune de: centrala proprie cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa din termopan la intrare, usi din lemn la interior, parchet, gresie, faianta, supraveghere video atat in interior cat si la exterior.
Casa este situata intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului la doar 5 minute de Centrul Istoric si noul Mall avand in imediata apropiere gradinite, scoli, magazine alimentare si multe altele.
Proprietatea este intabulata si se poate cumpara de indata cu orice tip de credit (inclusiv PRIMA CASA.)
Casa se va preda in scurt timp de la semnarea contractului.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11717 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu