Casa individuala cu 3 camere 1474 mp teren de vanzare in Tocile Sibiu
# 91834 • Vizualizări: 12 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:27, 20.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 150.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 59
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare cu 3 camere, 50 mp deschidere si teren 1474 mp din care curte libera de 1376 mp in Tocile judetul Sibiu. Aceasta are o suprafata totala de 98 mp si ofera un loc linistit celor care doresc sa evadeze din aglomeratia Sibiului si sa locuiasca intr-un loc ferit de zgomotul cotidian.
Locuinta are o suprafata utila de 59 mp compusa din 3 camere, respectiv 2 dormitoare, living cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata ( combina frigorifica, masina de spalat vase, hota, plita electrica ), o baie cu geam de aerisire si o terasa spatioasa partial acoperita.

Aceasta casa de vanzare este de tip SOLETA ONE PLUS si are structura de rezistenta fabricata numai din lemn lamelar. Acesta este un material cu o calitate superioara, care nu se va deforma niciodata.
Imbinarile grinzilor si stalpilor sunt foarte rezistente, etanse si confera elasticitate cladirii in cazul unui cutremur de pamant. Componentele structurii sunt prefabricate si tratate inca din fabrica impotriva daunatorilor, mucegaiului si a ultravioletelor.
Pentru izolarea termica s-a folosit o combinatie de materiale, celuloza si vata bazaltica, ceea ce ofera ca si clasa energetica - clasa A.
Ferestrele si usile exterioare vitrate ale caselor Soleta, sunt fabricate cu geamuri TRIPAN realizate printr-un procedeu special care coboara valorile de radiatie termica ale acestora.
Incalzirea acestui imobil se face cu semineu pe lemne si cu convectoare electrice.
Pentru apa calda, atat la baie cat si la bucatarie, sunt folosite aparate instant.
Toate materialele folosite sunt organice - ceea ce va ofera un plus pentru o viata sanatoasa.

Aceasta casa se afla intr-o zona linistita, cu acces facil din drumul judetean, la aproximativ 15 minute de Sibiu. Intreg peisajul ce inconjoara acest imobil este unul de poveste, cu o priveliste minunata catre munti

Cod oferta / id: P15629
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Tocile sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Sorin Turica

Sibiu