Casa individuala complet mobilata si utilata de inchiriat in Sibiu
# 119427 • Vizualizări: 58 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:59, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.000 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Casa individuala spatioasa de inchiriat in cartierul Tineretului din Sibiu, dispune de un regim de inaltime P + M + Pod, formata din sase camere, doua bucatarii, doua bai cu geam, patru dormitoare, spatiu pentru depozitare, dressing si doua locuri de parcare.

Proprietatea dispune de o suprafata a terenului de 500 mp din care o curte libera de 350 mp unde va puteti relaxa in timpul liber, deschidere de 14 metri la strada privata, pavata cu dale din beton si iluminata in totalitate, facand parte dintr-o zona predominanta de case.
Casa este foarte aerisita, suprafata spatioasa pe care o are fiecare camera oferindu-ti acesta stare de aerisire. Este mobilata si utilata complet si modern, dispunand de urmatoarele imbunatatiri: izolatie exterioara, centrala termica si calorifere, catv, fibra optica, vopsea lavabila, faianta, parchet, gresie, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa la intrare din PVC, usi interioare celulare, acoperis cu tigla, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota si TV.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18328

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18328

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Ivasca

Sibiu