Casa individuala 6 camere 2 garaje 821 mp teren zona Piata Cluj Sibiu
# 111886 • Vizualizări: 119 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:38, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 414.995 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 403
  • An construcție 1970
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare cu teren liber de 400 mp in Sibiu zona Piata Cluj cu o suprafata totala de 513 mp si utila de 403 mp, situata pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, dar aproape de Centrul Istoric, Piata Cibin, scoli, gradinite, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, acces usor catre toate zonele orasului.

Imobilul a fost construit in anul 1970 pe structura din caramida cu un regim de inaltime D+P+M, ca si imbunatatiri aduse avem ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, doua centrale termice cu incalzire prin calorifere si pardoseala, usi celulare, la intrare usa din PVC, scara interioara din lemn, parchet din lemn.

Arhitectura interioara utilizeaza spatiul disponibil cu eleganta si pragmatism realizand spatii generoase si luminoase pentru un maxim de confort si utilitate: parterul este ocupat de un living generos cu suprafata de 38,64 mp, 2 dormitoare, dressing, bucatarie, baie cu cada, WC de serviciu, camara, hol, terasa de 28,80 mp; mansarda este compusa dintr-o camera de zi cu suprafata de 36,04 mp, 2 dormitoare, baie cu cada, iar la demisol se afla camera tehnica cu centrala termica, WC de serviciu, spatiul pentru depozitare si un spatiu comercial cu suprafata de 141,89 mp in care se desfasoara un atelier de croitorie.

Structura foarte avantajoasa a camerelor, investitiile serioase in materiale de calitate, zona avantajoasa si punctul de reper foarte usor de identificat fac din aceasta proprietate un imobil adaptabil oricarui gen de activitate, investitia fiind una sigura.

Proprietatea detine o curte pavata cu piscoturi in care se pot parca 4 autoturisme, unde este amenajata si o filigorie cu un gratar zidit.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17385

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17385

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

██████░░████░░█████░░░████░░░████░░░░█████░░░████░░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██████░█████░░██░░██░██░░██░░░█████░░██░░██░
░░██░░░██░░██░██░░██░██░░██░██░░██░░░██░░██░██░░██░
░░██░░░██░░██░█████░░░████░░░████░██░██░░██░░████░░
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu