Casa individuala 506 mp teren cu terasa garaj curte Selimbar
# 113453 • Vizualizări: 38 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:41, 24.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 370.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 201
  • An construcție 2022
Descriere imobil
De vanzare casa individuala cu o suprafata utila de 201 mp si construita de 280 mp in Selimbar Sibiu, constructie 2022, si un regim de inaltime de P+1E, aceasta este amplasata pe un teren de 506 mp, lasandu-va si loc de teren liber in suprafata de 226 mp. Casa este compartimentata dupa cum urmeaza:

- la parter dispuneti de camera de zi, o camera amanajata ca spatiu pentru birou sau un posibil dormitor, bucatarie, zona de luat masa, 2 bai, camera tehnica, spalatorie, acces catre garajul de 34 mp si nu in cele din urma, dispuneti de iesire catre o terasa deosebita pentru relaxarea dumneavoastra cu o suprafata de 26 mp.

- etajul se compune din 3 dormitoare, unul beneficiind de acces la terasa proprie, dressing si baie , iar la celalalte doua dispuneti de acces catre un balcon si o a doua baie incapatoare. De asemenea mai beneficiati si de un al doilea spatiu pentru dressing tot la etaj sau un potential loc destinat unui birou.

Proprietatea se preda la stadiul de gri avansat, dispunand de incalzire in pardoseala, geamuri si usi exterioare cu 3 straturi de sticla si usi exterioare montate.

Exteriorul casei se preda la cheie, cu termosistem montat si decorativa. Curtea va fi predata imprejmuita, cu porti de acces spre casa si garaj, iar aleea catre casa si garaj va fi de altfel pavata.

Locatia proprietatii este foarte buna, fiind situata intr-o zona linistita si foarte aproape de Shoping City Mall, Lidl, cu acces facil si catre DN1.

Predarea se va face in Octombrie 2022

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17666

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17666

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0751.950.471 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0751.950.471

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu