Casa individuala 5 camere si 198 mp teren zona Trei Stejari in Sibiu
# 59405 • Vizualizări: 56 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:02, 09.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 219.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 166
  • An construcție 2006
Descriere imobil
Casa solida cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, constructie edificata in anul 2006, cu o suprafata utila de 166,79 mp, situata intr-una dintre cele mai cautate zone pe piata imobiliara, la o distanta de maxim 5 minute de mers cu masina fata de centrul orasului si celelalte puncte de interes cum ar fi: Centrul Comercial Shopping City, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, hoteluri, restaurante, locuri de joaca sau spatii comerciale.
Aceasta proprietate are regimul de inaltime P+M ( parter si mansarda ) si este dispusa dupa cum urmeaza: la parter un hol, un living open-space cu o bucatarie care beneficiaza de o lumina naturala foarte bogata, o baie echipata cu cabina de dus si bideu, un loc de luat masa transformat in loc de joaca, care ofera acces la un dormitor si 2 spatii pentru depozitare si dressing.
Accesul la mansarda se realizeaza prin intermediul unei scari interioare din lemn, care se continua cu un culoar care decomandeaza 3 dormitoare spatioase, fiecare cu acces direct la balcon si o baie echipata cu cada si geam de aerisire. Culoarul ofera acces si la podul imobilului, unde se poate amenaja un spatiu pentru depozitare, prin intermediul unei scari din lemn.
Curtea libera a casei in suprafata de 97 mp este pavata cu piscoturi si imprejmuita in totalitate. In spatele acesteia se afla o magazie in suprafata de 10 mp, care se poate folosi ca spatiu pentru depozitare, un grill construit din beton si caramida si o chiuveta.
Acest imobil a fost construit in anul 2006 si prezinta urmatoarele imbunatatiri si dotari: sistem de izolatie la exterior, geamuri termopan, usa de termopan la intrare, scara interioara din lemn, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat si pereti gletuiti si zugraviti cu vopsea lavabila, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, acoperis pe structura din lemn cu tigla si sistem de scurgere prin jgheaburi metalice, contorizari individuale la utilitati: apa, canalizare, curent si gaz.
Proprietatea se vinde nemobilata si neutilata, disponibila in decurs de 2 - 3 luni de la tranzactionare!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12742 si contactati agentul de vanzari Anca Sacara la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Sacara

Sibiu