Casa individuala 5 camere cu priveliste spre munte de vanzare Selimbar
# 59570 • Vizualizări: 40 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:22, 13.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 235.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 206
  • An construcție 2011
Descriere imobil
Casa individuala de vanzare, construita in anul 2011 pe un teren cu o suprafata 735 mp din care suprafata utila a casei de 206 mp si o curte libera de 600 mp, structura din beton si caramida, izolata termic, imprejmuita, poarta automata acces auto direct din drum, cu un regim de inaltime P+1Etaj, in Selimbar judetul Sibiu.
O casa moderna, cu priveliste de poveste spre munte, situata intr-o zona linistita, dar indeajuns de aproape de orasul Sibiu, centre comerciale, centrul Cisnadiei si al Selimbarului.
Suprafata utila de 206 mp este desfasurata astfel:
La parter un hol spatios, living cu iesire pe terasa din spate, un dormitor / birou, o bucatarie inchisa mobilata si utilata cu iesire pe terasa, o camera tehnica cu depozitare, o baie cu cabina de dus cu scurgere prin rigola.
La etaj 3 dormitoare 2 cu iesire pe balcon, un dressing, o baie mobilata modern, casa scarii din lemn masiv.
Incalzirea se face pe tot imobilul prin pardoseala, ce asigura necesarul incalzirii casei la temperatura dorita pe zone impartite si cu termostate in fiecare incapere.
Garajul are acces automatizat pe o poarta auto cu sistem din telecomanda. Terenului liber este amenajat cu pavele pentru auto si trotuare pietonale, gazon, arbori, pomi fructiferi.
Casa se poate achizitiona prin credit imobiliar sau cash.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12761 si contactati agentul de vanzari Olga Bojita la numarul de telefon 0722.150.371 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Olga Bojita

Sibiu