Casa individuala 4 camere si 566 mp teren intre Selimbar si Cisnadie
# 31436 • Vizualizări: 19 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:42, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 107.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 2019
Descriere imobil
Caracteristici: Casa individuala intabulata in zona Selimbar - Cisnadie de vanzare cu 4 camere decomandate 2 bai garaj 20 mp si pod o curte libera de 466 mp. Are o suprafata totala de 18177 mp din care 130 mp utili imobilul fiind finalizat in anul curent.
Aceasta locuinta dispune de foarte multe imbunatatiri ca de exemplu: geamuri termopan parchet laminat usa PVC la exterior usi de lemn la interior gresie si faianta travertin panouri fotovoltaice aparat climatizare.

Avantaje: Casa este situata intr-o zona foarte frumoasa si linistita de case cu o panorama superba asupra Muntilor Fagaras si este la doar 10 minute distanta de oras si numeroase puncte de interes public.
In incinta complexului este si un centru de echitatie.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol din care in fata este bucataria deschisa cu livingul ( care se poate inchide ) in stanga livingul cu iesire in curte o baie de serviciu cu geam de aerisire si o camera care poate fi folosita fie ca birou fie ca dormitor. La etaj sunt 2 dormitoare spatioase unul dintre ele avand iesire pe balcon o baie un dressing si hol.

Beneficii: Locuinta dispune de izolatie termica de 10 cm la exterior o gradina generoasa cu gazon si pavaj loc de parcare in garaj cat si in curte ( se poate parca si in fata casei ) puteti ajunge usor in orice zona a orasului aveti posibilitatea de a achizitiona o casa la pretul unui apartament in oras.
Zona este una foarte linistita la liziera padurii aer curat strazi asfaltate si nu numai.

Pretul de vanzare al acestei case este de 107.000 euro putand fi achizitionata si prin orice fel de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9878 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu