Casa individuala 4 camere si 554 mp teren in zona Calea Cisnadiei
# 29552 • Vizualizări: 37 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:55, 12.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 42.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 100
  • An construcție 2014
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o casa individuala formata din 4 camere, bucatarie inchisa, 2 bai, 2 holuri si 1 balcon, cu o suprafata utila de 100 mp, curte libera imprejmuita de 486 mp, aflata la stadiul de semifinisat, fara utilitati, in zona Calea Cisnadiei Sibiu.
Principalul avantaj al acestei case este dat de zona foarte linistita unde este amplasata, pe o strada exclusiv de constructii noi de tip case si vile cu un regim scazut de inaltime P+1, traficul foarte scazut fata de zonele aglomerate din Sibiu. Casa dispune de o compartimentare foarte bine gandita pe cele doua nivele: la intrarea de la parter se afla un hol cu acces la o baie, living generos din care se intra intr-o bucatarie si unde mai este o iesire inspre curte pe o terasa betonata. Accesul la etaj se face pe o scara din beton armat, aici se afla un hol, 3 camere decomandate si o baie ( 2 camere au iesire pe un balcon cu o priveliste foarte frumoasa spre imprejurimi ).
In interiorul casei o sa aveti placerea si libertatea de a face amenajarile si finisajele dupa bunul plac intrucat aceasta se afla la stadiul de semifinisat, avand urmatoarele imbunatatiri: zidaria exterioara este realizata cu caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80 la exterior, zugraveli cu vopsea lavabila, vata minerala la interior, instalatii electrice, pereti gletuiti la interior, sape autonivelante la parter, geamuri termopan, usi metalice la exterior si din lemn la interior, tigla Bramac, curte imprejmuita cu gard metalic si plasa.

Aceasta casa este intabulata si se vinde la pretul de 42.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10059 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu