Casa individuala 4 camere la tara in Hamba cu teren liber 570 mp
# 58392 • Vizualizări: 272 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:43, 04.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 150.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 185
  • An construcție 2017
Descriere imobil
Casa deosebita cu 4 camere, complet decomandata, de vanzare la tara in Hamba judetul Sibiu, cu o suprafata construita de 236 mp si utila de 185 mp avand o amprenta la sol de 95 mp, structurata pe 3 nivele.
Imobilul este compus la subsol din bucatarie deschisa, utilata si amenajata cu spatiu pentru servit masa, camera tehnica, o camara de 7 mp, un grup sanitar, un hol cu acces la curte si casa scarii prin care se face accesul la urmatorul nivel, la parter este amenajata o sufragerie ultrafinisata, foarte spatioasa, din care se face accesul pe terasa printr-o usa PVC cu geam termopan, holul principal prin care se face intrarea in casa, doua dormitoare mobilate modern, un dressing spatios, si o baie utilata cu cabina de dus, chiuveta cu oglinda, vas de toaleta si bideu, la mansarda imobilului spatiul este impartit intr-un dormitor , ideal pentru camera copilului, o baie cu cada, un hol, casa scarii si doua spatii pentru depozitare cu suprafata totala de 30 mp.
Incalzirea imobilului se face cu centrala termica individuala si cu aport din partea panourilor solare montate pe casa printr-o instalatie in pardoseala, avand termostat de ambientare pe fiecare nivel in parte, fapt ce reduce costurile.
Casa dispune de o curte libera cu suprafata de 570 mp si are pregatit spatiul pentru amenajare a doua locuri de parcare. Proprietarul a investit in materiale de cea mai buna calitate casa nefiind construita si finisata cu scopul vanzarii.
Pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ma contactati.

Cod oferta / id: P12644

Toate anunturile actualizate zilnic din Hamba sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu