Casa individuala 4 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii
# 71317 • Vizualizări: 48 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:19, 01.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 325.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 240
  • An construcție 1970
Descriere imobil
Casa individuala compusa din 4 camere, de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii, dispune de un regim de inaltime D+P are suprafata totala de 288 mp din care 240 mp utili si un front stradal de 18 m.
Casa a fost construita in anul 1970 si a fost renovata in anul 2020 si este formata dintr-un corp de cladire interesant compartimentat, mai exact la demisol se afla o bucatarie, camara, pivninita, hol si o baie.
Tot aici se afla si zona tehnica unde sunt 2 centrale termice: una pe gaz si cealalta pe lemne amandoua functionale, putand fi folosite in functie de necesitate.
La parter sunt cele 4 camere decomandate, doua holuri,o bucatarie, o camara o baie si un wc. de serviciu si usa de acces in pod.
Intreg spatiul poate fi regandit si reamenajat in functie necesitatile familiei. Partea interesanta consta in faptul ca accesul in casa se face prin 3 cai de acces care fac legatura cu diversele repere ale proprietatii cum ar fi intrarea principala, partea din spatele casei unde se afla si o mica terasa si partea laterala pentru accesul la locul de parcare al autoturismului. Utilitati si dotari: - bucatarie: mobilata, utilata cu aragaz, frigider,masina de spalat rufe - utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica; - mobilat: partial; - contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric; - izolatii: exterior; Finisajele interioare: usa intrare:lemn; usi interioare lemn; tamplarie ferestre: lemn; podele: parchet lemn masiv, gresie; pereti vopsea lavabila, faianta. Casa dispune de 330 mp curte libera ideala pentru relaxare, loc de parcat masina.Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P13821

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu