Casa individuala 4 camere de vanzare carpot zona Pictor Brana in Sibiu
# 52191 • Vizualizări: 43 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:07, 20.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 139.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Casa tip individuala de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, zona Pictor Brana, constructie noua finalizata in anul 2018 ce va fi predata la alb, curte si carpot.
Locuinta poate fi alegerea ideala pentru cei care au nevoie de o locuinta individuala si o curte de 125 mp din totalul de teren de 250 mp, unde contracost se mai pot adauga mp de teren.
Imobilul este construit intr-o zona linistita, de case, ferita de trafic unde veti avea parte pana si de intimitate, acces usor spre zone comerciale, farmacii, transport in comun. Strada din care se face accesul catre imobil este pavata si iluminata stradal.
Locuinta dispune de o suprafata utila de 130 mp, construita pe 2 nivele, astfel: la primul nivel se afla livingul generos, bucataria, baia de servici si holul de acces, iar la etaj se afla 3 dormitoare, unul cu acces spre balcon propriu, baie, holul despartitor si accesul spre pod. Accesul intre cele 2 nivele se face pe o scara interioara construita din beton.
Constructia a fost realizata din materiale de buna calitate, acoperis cu tigla, iar din punct de vedere al imbunatatirilor casa beneficiaza de calorifere, ferestre cu geam termopan de buna calitate, pereti tencuiti, tinciuiti si zugraviti cu lavabila alba, sape mecanizate, instalatii termice, electrice si sanitare, contorizari separate, termoizolatie de 10 cm din polistiren.
Locuinta este disponibila la stadiul de alb, iar pretul fiind de 139900 euro cash. Se accepta si plata prin credit ipotecar sau prima casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12257 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0751.325.933 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu