Casa individuala 4 camere curte pavata 890 mp zona buna Cristian Sibiu
# 112498 • Vizualizări: 138 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:51, 06.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 169.900 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 138
  • An construcție 1990
Descriere imobil
Doresti sa te muti intr-o zona mai linistita si retrasa la 7 km de Sibiu? TABOO Imobiliare iti propune aceasta casa de vanzare cu 4 camere in Cristian, judetul Sibiu.
Casa de vanzare din Cristian este o casa tip individuala, pe un singur nivel si este compusa din: 2 corpuri de casa, sura, magazii, anexe gospodaresti, un mic atelier in spatele curtii.

Casa este compartimentata astfel:
In primul corp de casa sunt 3 dormitoare, un living generos, 2 bai, un dressing si hol. Acest corp de casa poate fi folosit de 2 familii deoarece sunt 2 intrari separate si fac ca fiecare familie sa aiba propriul spatiu de locuit. Aceasta compartimentare se preteaza si pentru o familie care are un adolescent si doreste sa-i ofere intimitate
In al doilea corp de casa se gaseste bucataria si camara.

Curtea casei este mare si pavata unde se pot parca mai multe masini, sura se poate folosi ca si zona de relaxare, transformand-o intr-un loc rustic, iar in spatele curtii sunt multe anexe gospodaresti care pot fi pastrate pentru gospodarie sau se poate renunta la ele transformand acesta zona in gradina verde si locuri de joaca pentru copii.

Casa a fost construita in anul 1990, ea fiind renovata complet in 2014 (cand s-a schimbat instalatia electrica, instalatia de apa si acoperisul) cu o structura din caramida si sistem de incalzire cu centrala proprie, calorifere. In bucatarie este soba pe lemne si aragaz conectat la butelie de gaz.
Suprafata construita a casei este de 165 mp, suprafata utila 138 mp, iar terenul liber este de 890 mp.

Casa este mobilata partial si semi/utilata: aragaz, masina de spalat rufe, masina, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, televizoare.
Indicator performanta energetica: Clasa B.

Finisajele interioare sunt:
~ Usa intrare: pvc;
~ Usi interioare: lemn;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Izolatii exterior: exterior.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P17563

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu